رهاتل
چمران:

پروژه های شهری تهران را نباید به حواشی سیاسی گره زد

پروژه های شهری تهران را نباید به حواشی سیاسی گره زد به گزارش رهاتل، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، با بیان نگرانی از تاخیر در اجرای پروژه های کلان شهری، تصریح کرد: اگر آزاد راه شهید شوشتری و دیگر پروژه ها در این دوره تمام نشود، امکان دارد مانند پروژه بزرگراه یادگار امام ناتمام بماند.


به گزارش رهاتل به نقل از شهر، مهدی چمران امروز در بازدید از پروژه آزاد راه شهید شوشتری، ضمن اشاره به اهمیت تکمیل بموقع پروژه های عمرانی کلانشهر تهران، اخطار داد: نگرانم این پروژه و دیگر طرح های بزرگ شهری نیمه کاره رها شود، همان گونه که در دوره های گذشته صورت گرفت.
وی ضمن اشاره به سابقه نامطلوب برخی پروژه ها، اظهار داشت: هر روز تاخیر در پروژه های عمرانی، خیانت به آینده تهران است؛ متاسفانه پروژه یادگار امام (ره) در دوره چهارم شورا شروع شد و در دوره بعد متوقف ماند؛ در دوره قبلی کارگاه را تعطیل کردند و گفتند همین مقدار کافی است! تأکید من اینست که این روند نباید تکرار شود؛ اگر پروژه ای آغاز می شود، باید تمام شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به ۱۳ کیلومتر باقیمانده از این آزاد راه تصریح کرد: این پروژه کلید حل معضل ترافیک غرب تهران است و انتظار داریم تا انتهای سالجاری عملیاتی شود.
چمران با تکیه بر اولویت پروژه های عمرانی و انتقاد به اتصال این مورد به مسایل سیاسی و بین المللی عنوان کرد: نباید پروژه های تهران را به حواشی سیاسی گره زد؛ مهم اینست که آزاد راه شهید شوشتری و دیگر طرح ها مانند تأمین اتوبوس و توسعه مترو به سر انجام برسد.
او همینطور ضمن اشاره به عظمت پایتخت، تصریح کرد: تهران شهر کوچکی نیست؛ وقتی چنین پروژه ای در شهری دیگر اجرا می شود، همه می بینند، اما در تهران حتی برخی نمی دانند آزاد راه شوشتری کجاست! با این وجود، وقتی این پروژه ها در تمام نقاط شهر باشد، مردم باید اثرات آنرا احساس کرده و از آن آگاه شوند.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه بر بی نظیر بودن این پروژه در تهران اشاره نمود و خاطرنشان کرد: زمانیکه این پروژه شروع شد همزمان با شهادت شهید شوشتری بود و با وجود این که هنوز مصوبه شورا نداشته این نامگذاری انجام شد. ما موظفیم حرمت این نام را حفظ کنیم؛ تأکید می کنم مصوبه نامگذاری را به زودی در شورا تصویب می نماییم تا هیچ تغییری در آینده امکان پذیر نباشد.
وی درادامه ضمن اشاره به راه اندازی دوربرگردان ها و نظایر آن برای تسهیل در رفت و آمد و آسایش شهروندان، تصریح کرد: به جای دوربرگردان های مقطعی، باید به دنبال راهکارهای اساسی باشیم؛ این پروژه ها خوب است ولی یک کار اصولی برای تهران نیست؛ باید همچون این طرح بزرگ آزادراهی دارای اثرات بالا باشد؛ بطور قطع اگر این کارها را نکنیم میتوان گفت برای تهران یک کار مهم یا چند کار مهم انجام نشده است.
چمران همینطور به چالش های اجرای این پروژه و مشابه آن اشاره نمود و اظهار داشت: معارضان زیادی وجود داشت، اما با تلاش همکاران، بخشی از مسیر آزاد شده است. امیدواریم بخش های باقیمانده هم هرچه سریع تر تکمیل شود.
او در آخر از زحمات عوامل اجرایی قدردانی نمود و اظهار داشت: این کار جهادی برای رضایت خدا و مردم است؛ حتی اگر تشکری نشود، خداوند که شاهد تلاش هاست. آرزویم اینست که این مسیر هرچه سریعتر به بهره برداری برسد.
در ادامه سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای شهر ضمن اشاره به گستردگی و پیچیدگی معارضات ملکی و تاسیساتی پروژه اظهار نمود: پروژه شهید شوشتری یکی از پروژه های بی نظیر از نظر حجم معارضین است. این پروژه با معارضین گوناگونی همچون مالکین حقیقی و حقوقی، نهادهای نظامی مانند ارتش، سپاه و بسیج و همینطور وزارت خانه ها و تأسیسات زیربنایی درگیر بوده است.
وی با انتقاد از تعطیل شدن روند اجرای پروژه در دوره های گذشته اضافه کرد: پیش از این، به علت حجم بالای معارضین و نبود برنامه ریزی دقیق، پروژه از اولویت خارج شده بود. اما امروز به برکت حضور نیروهای جهادی و توانمند، شاهد تحول در روند اجرا هستیم و آثار و برکات آن برای شهروندان قابل مشاهده می باشد.
وی ضمن اشاره به ضرورت تسریع در روند اجرایی افزود: در پروژه های درون شهری، بیشتر از ۶۰ تا ۷۰ درصد زمان صرف حل معارضات ملکی و تاسیساتی می شود، نه اجرای خود پروژه.
آقامیری همینطور از همراهی شورای شهر و مدیریت شهری در پشتیبانی از این پروژه تقدیر و با تاکید بر تعهد مدیریت شهری به شهروندان تصریح کرد: با وجود تمام چالش ها، ما قول می دهیم که فاز اول پروژه شهید شوشتری در اوایل سالجاری به بهره برداری کامل برسد. هدف ما تحویل یک پروژه کامل، دقیق و باکیفیت به مردم عزیز است.
رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران در انتها اظهار امیدواری کرد که این پروژه بعنوان الگویی موفق از مدیریت جهادی و علمی در توسعه زیرساخت های شهری، هرچه سریع تر به بهره برداری کامل برسد.




منبع:

1404/01/29
11:15:23
5.0 / 5
24
تگهای خبر: كیفیت , وب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان رهاتل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب رهاتل
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

RahaTel
rahatel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رهاتل محفوظ است

رهاتل

مخابرات و ارتباطات

رهاتل: نبض تپنده دنیای ارتباطات و فناوری از دنیای موبایل و اینترنت گرفته تا آخرین دستاوردها در عرصه مخابرات