كاهش ۴۰ درصدی دیتا و افزایش ۳۵ درصدی مكالمات در زلزله تهران
رهاتل: وزیر ارتباطات از كاهش ۴۰ درصدی مصرف دیتا و افزایش ۳۵ درصدی مكالمات در زمان وقوع زلزله در تهران اطلاع داد.
به گزارش رهاتل به نقل از ایسنا، محمد جواد آذری جهرمی امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در زمینه افزایش ظرفیت شبكه اظهار نمود: شبكه تلفن همراه ۴ برابر ظرفیت حدود استاندارد تعریف شده خویش را پاسخ گفته است و بیش از آن را نتوانسته است پاسخگو باشد و اگر بالاتر از این در نظر باشد، در كمیته بحران وزارت ارتباطات بررسی خوهد شد.
وی خاطرنشان كرد: اما همان گونه كه با هجوم مردم سامانه های زیرساخت های مهم مختل می شود، حوزه ارتباطات هم به همین صورت است و به همین علت وزارت ارتباطات هم در این حادثه با استفاده از شبكه های اجتماعی و رسانه ملی از مردم خواست كه مكالمات كوتاهی داشته باشند تا شبكه دچار اختلال نشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به آمارهای ارائه شده در حوزه ارتباطات در زلزله تهران اشاره نمود و اظهار داشت: در زمان وقوع این حادثه میزان مصرف دیتا ۴۰ درصد كاهش داشته و میزان مكالمات در حدود ۳۵ درصد رشد داشته است و این آمار نشان داده است كه مردم تمایل دارند در مواقع بحران بیشتر با استفاده از مكالمات نیازمندی های خویش را برطرف كنند و باید اطلاع رسانی شود كه در این مواقع مكالمات كوتاه و در حد نیاز باشد و البته اپراتورها هم باید ظرفیت سازی انجام دهند.
او در پاسخ به سوالی در زمینه نحوه اطلاع رسانی صدا و سیما در زلزله اخیر تهران، اظهار نمود: رسانه ملی با عنایت به رسمیت یك مرجع مناسب برای اطلاع رسانی به مردم است و آن چیزی كه مشخص بود از لحظات نخست رسانه ملی اطلاع رسانی خوب و دقیقی داشت. البته اگر دستورالعمل هایی برای اطلاع رسانی با استفاده از رسانه ملی تهیه شود، فرآیند بهتری بوجود می|آورد چون كه صداوسیما بین دو مبحث مطالبه مردم و نپرداختن به مبحث قرار دارد.
وزیر ارتباطات با اشاره به اینكه مردم مطالبه اخبار را از رسانه ملی دارند، تصریح كرد: صدا و سیما هم با پوشش و انعكاس اظهارنظر گروه ها و افراد مختلف مطالبه ای كه مردم از این رسانه دارند را پاسخ می دهد كه شاید بعضی از شایعات و بزرگ نمایی ها از همین طریق باشد.
وی نگاه دوم به مبحث اطلاع رسانی در این مواقع را نپرداختن به مبحث بیان كرد و اظهار داشت: به نظر من راه حل میانه ای وجود دارد كه دستورالعملی در رسانه ملی تدوین شود و زمان وقوع این اتفاقات ستاد بحران صدا و سیما اخبار رسمی را از آن ستاد منعكس كند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اضافه كرد: باید پنجره ای هم بعنوان پوشش حاشیه های این وقایع وجود داشته باشد اما پوشش اطلاعات رسمی و تایید شده از پنجره اصلی انجام شود و بقیه برای مدیریت هیجانات جامعه در چنین مواقعی در نظر گرفته شود و به این صورت تاثیرگذاری رسانه ملی بیشتر می گردد.
او تاثیرگذاری رادیو را با عنایت به حضور مردم در خیابان ها بیشتر عنوان نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب