رهاتل
با تفكیك حساب های بانكی خود

جلوی سرقت آنلاین را بگیرید

جلوی سرقت آنلاین را بگیرید به گزارش رهاتل در حالیكه اجرای طرح رمز دوم یك مرتبه مصرف به تعویق افتاده، می توان با تفكیك حساب های اصلی و فرعی، ریسك كلاهبرداری های اینترنتی و سرقت های آنلاین را كم كرد.


به گزارش رهاتل به نقل از ایسنا، در سال های اخیر استفاده از كارت های بانكی برای خریدهای اینترنتی، تراكنش های غیر حضوری، پرداخت های درون برنامه ای و … با افزایش چشم گیری روبرو شده و این در شرایطی است كه به همین نسبت كلاهبرداران اینترنتی و سودجویان هم بیشتر شده اند.
كلاهبرداران اینترنتی یا همان سارقان آنلاین تلاش می كنند با عملیات فیشینگ (Phishing) به اطلاعات هویتی یا مالی افراد دست یابند و سودجویی و سرقت خویش را از این طریق انجام دهند.
فیشینگ یا سرقت آنلاین در عمل به صورت كپی دقیق رابط گرافیكی یك وب گاه معتبر مانند بانكهای آنلاین انجام می شود كه ابتدا كاربر از راه ایمیل یا آگهی های تبلیغاتی سایت های دیگر، به این صفحه قلابی راهنمایی می شود. سپس از كاربر درخواست می شود اطلاعاتی مانند اطلاعات كارت اعتباری خود در آنجا وارد كند كه در صورت گمراه شدن كاربر و وارد كردن اطلاعات خود، فیشرها به اطلاعات شخص دسترسی پیدا می كنند.
شاید بارها شنیده باشید كه شركت ها و بانك هایی كه درگاه پرداخت آنلاین عرضه می كنند، برای مشتریان خود پروتكل های امنیتی خاصی را در نظر می گیرند و نشان ها و فرآیندهایی را ایجاد می كنند كه كاربر با استفاده از آنها بتواند به درستی به درگاه پرداخت آنلاین پی ببرد.
شبكه های اجتماعی بزرگ مانند فیس بوك، اینستاگرام، تلگرام و … كه این روزها بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، از ضریب امنیتی بالایی برخوردار می باشند و با عنایت به افزایش مستمر سطح امنیتی آنها، عملاً نفوذ به این اپلیكیشن ها بدون كمك خود كاربر امكان پذیر نیست تا جایی كه بعضی از این شبكه ها برای افرادی كه بتوانند باگ های امنیتی پیدا كنند، جایزه قابل توجهی در نظر گرفته اند.
اما اقدامی كه فیشرها انجام می دهند این است كه از راه برخی آگهی های تبلیغاتی، افراد را به سمت درگاه ها و صفحه های ساختگی با شكل شبكه های اجتماعی هدایت می كنند و در صورتیكه كاربر به موارد امنیتی توجه نكند، می تواند در تله فیشینگ بیفتد.
جلوگیری از سوءاستفاده در تراكنش های غیرحضوری و خریدهای اینترنتی، دلیلی بود كه بانك مركزی را مجاب كرد با اجرای طرح رمزهای دوم یك مرتبه مصرف، این تهدیدات را كم كند، اما این طرح به علت برخی مشكلات، دیرتر از آن تاریخی كه اعلام شده بود، اجرا می گردد.
در این میان یكی از اقداماتی كه مردم می توانند برای كاهش ریسك سرقت های آنلاین انجام دهند، این است كه حساب های بانكی خویش را تفكیك كنند؛ در واقع به جای اینكه بخش عمده ای از پول خویش را در حسابی نگه دارند و با كارت متصل به آن حساب، خریدهای آنلاین خویش را انجام دهند، یكی از حساب های خویش را برای انجام این كار در نظر بگیرند و پول كمی در آن داشته باشند.
امروزه خیلی از مردم ایران از كارت های بانكی برای خریدهای آنلاین، خرید شارژ سیمكارت، پرداخت غیرحضوری قبوض و سایر تراكنش های بانكی استفاده می نمایند كه به این ترتیب، افراد بهتر است برای این اقدامات كارت بانكی دیگری جدا از حساب اصلی شان دریافت نمایند و پول خویش را در آن بریزند و این اقدامات را با آن كارت انجام دهند.
به این ترتیب، ریسك استفاده از تراكنش های غیرحضوری هم كاسته می شود و در صورتیكه این اتفاق برای كاربر رخ دهد، ضرر مالی هنگفتی به او نمی خورد.



1398/02/31
15:27:08
5.0 / 5
4649
تگهای خبر: آنلاین , اپل , اینترنت , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
RahaTel
rahatel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رهاتل محفوظ است

رهاتل

مخابرات و ارتباطات