پنل های خورشیدی هواوی هم به جاسوسی متهم شدند!
به گزارش رهاتل به نظر می آید كه چالش های امنیتی ضد شركت چینی هواوی تمامی ندارد و خیلی از مقامات آمریكایی علاوه بر افترا جاسوسی و همكاری با دولت چین، حالا امنیت پنل های خورشیدی ساخت این شركت را به چالش كشانده اند.
به گزارش رهاتل به نقل از ایسنا، به نظر می آید كه سریال اتهامات ضد شركت چینی هواوی تمامی ندارد و این غول تكنولوژی همچنان درگیر گرفتاری و مشكلاتی است كه ایالات متحده آمریكا و بسیاری دیگر از كشورهای هم پیمان با آن برایش بوجود آورده و آنرا با چالش های جدی در حوزه امنیت سایبری مواجه كرده اند.
هواوی كه بزرگترین تولیدكننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه كننده موبایل در جهان به حساب می آید، در طول یك سال اخیر از جانب دولت ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریكا و خیلی از كشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و خیلی از این كشورها شامل ایالات متحده آمریكا، كانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و بعضی از كشورهای اروپایی استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شركت چینی را تحت تاثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین و نقض حریم خصوصی كاربران ممنوع اعلام نموده اند.
ماجرا از اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی شروع شد كه دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریكا اعلام نمود كه گوشیهای هوشمند ساخت شركت های چینی نظیر هواوی و زدتی ای از شهروندان و مقامات آمریكایی جاسوسی می كنند و اطلاعات شخصی و محرمانه بسیاری را تحویل دولت چین می دهد تا ضد ایالات متحده از آنها استفاده نماید.
بعد از آن خیلی از كشورها نظیر ایالات متحده آمریكا، كانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و بعضی از كشورهای اروپایی همچون بلژیك، آلمان و لهستان هم خیلی از فعالیت های این شركت را محدود كرده و فروش گوشیهای هوشمند و نصب تجهیزات مخابراتی توسط هواوی را هم تحت تاثیر همین نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام نموده اند.
حالا تازه ترین گزارش های انتشار یافته از جانب وب سایت fortune از آن حكایت می كند كه خیلی از قانون گذاران و مقامات امنیتی آمریكایی، شك و شبهه هایی را در مورد امنیت پنل های خورشیدی ساخت هواوی را زیر سوال برده و درباره امنیت سایبری و احتمال شنود و جاسوسی آن سوالاتی را مطرح كرده اند.
با اینكه خبر احتمال جاسوسی و شنود با استفاده از پنل های خورشیدی كه معمولا بر روی سقف و بالاپشت بام منازل و خانه های مسكونی نصب می گردد و به تولید و ذخیره انرژی خورشیدی می پردازد، اندكی دور از ذهن و انتظار است اما به نظر می آید كه بعضی از مقامات امنیتی در ایالات متحده آمریكا تلاش دارند وضعیت امنیتی تمامی محصولات و تجهیزات توسعه داده شده توسط شركت چینی هواوی را تحت بررسی و وارسی دقیق قرار دهند تا از صحت و امنیت سایبری تمامی محصولات این غول تكنولوژی اطمینان حاصل پیدا كنند.
ماجرا از اوایل سال جاری میلادی شروع شد كه دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریكا اعلام نمود كه گوشیهای هوشمند ساخت شركت های چینی نظیر هواوی و زدتی ای از شهروندان و مقامات آمریكایی جاسوسی می كنند و اطلاعات شخصی و محرمانه بسیاری را تحویل دولت چین می دهد تا ضد ایالات متحده از آنها استفاده نماید.
با این كه دولت چین و شركت های هواوی و زد تی ای همگی این اتهامات را بارها رد و تكذیب كرده اند، اما به نظر می آید كه آمریكایی ها به كوشش برای پیشگیری از فعالیت آنها و قطع همكاری سایر كشورها ادامه می دهند.
هواوی دومین شركت تولیدكننده موبایل و گوشی هوشمند در جهان و یكی از فعال ترین اپراتورهای مخابراتی به حساب می آید كه با كشورهای بسیاری درباره برقراری شبكه نسل پنجم اینترنت ۵G همكاری كرده است.
این طور كه به نظر می آید اتش تنش های سیاسی و جنگ تجاری میان چین و آمریكا هر روز بیشتر از پیش شعله ورتر شده و زیرساخت های گسترده تری را در بر گرفته است.
مترجم: شیما قاسمی
دبیر خبر: محبوبه حسینی پور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب